~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* Διαδικτυακή Περιοδική Έκδοση * με ειδήσεις * άρθρα για την Ύπαιθρο και τους ανθρώπους που ζουν από τα αγαθά της * υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής *
email: kepeme@gmail.com ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Εναλλακτικό διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης

Εναλλακτικό διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης
Εναλλακτικό διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης - [* ειδήσεις & κείμενα για την ελληνική κοινωνία * χρηστικές πληροφορίες και ενημέρωση για έναν ελεύθερο και σκεπτόμενο πολίτη *]

!!!

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμετους φόβους μας

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι 146 ετών, καπνίζει και το μυστικό της μακροζωίας του είναι… απλό!

,


Γηραιότερος Άνθρωπος στη Γη, Ινδονησία,


Τα 146 του χρόνια υποστηρίζει πως θα κλείσει τον Δεκέμβριο ένας άνδρας από την Ινδονησία, με τις αιτιάσεις του, εφόσον επιβεβαιωθούν, να του δίνουν τον τίτλο του γηραιότερου ανθρώπου στον πλανήτη.
Σύμφωνα με την ταυτότητά του, ο κ. Σοντιμέτζο, ο οποίος κατοικεί με τον εγγονό του στο νησί Ιάβα, γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 1870.
Αξιωματούχοι του νησιωτικού κράτους, ωστόσο, σημειώνουν ότι είναι αδύνατο -λόγω της απουσίας ορισμένων εγγράφων- να διασταυρώσουν αν ο κ. Σοντιμέτζο είναι όντως 146 ετών, παρόλο που η ταυτότητά του εκδόθηκε από τις αρχές της χώρας.


Κατά τη διάρκεια τη ζωής του, ο ηλικιωμένος άνδρας παντρεύτηκε τέσσερις φορές και έκανε τρία παιδιά, κανένα από τα οποία δεν βρίσκεται εν ζωή.
Σύμφωνα με τον εγγονό του, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, πέρα από την απώλεια ακοής και τη θολή όραση, ενώ πού και πού… καπνίζει.
Όσο για τη συμβουλή του; «Απλά χαλαρώστε» δηλώνει ο ίδιος, σύμφωνα με το Reuters.
Σήμερα, το γηραιότερο άτομο στον κόσμο -με επιβεβαιωμένη την ηλικία του- είναι η Ιταλίδα Έμα Μοράνο, γεννηθείσα στις 29 Νοεμβρίου 1899.

_____________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου