~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
* Διαδικτυακή Περιοδική Έκδοση * με ειδήσεις * άρθρα για την Ύπαιθρο και τους ανθρώπους που ζουν από τα αγαθά της * υπεύθ. σύνταξης: Πάνος Σ. Αϊβαλής *
email: kepeme@gmail.com ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Εναλλακτικό διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης

Εναλλακτικό διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης
Εναλλακτικό διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης - [* ειδήσεις & κείμενα για την ελληνική κοινωνία * χρηστικές πληροφορίες και ενημέρωση για έναν ελεύθερο και σκεπτόμενο πολίτη *]

!!!

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμετους φόβους μας

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΟΨΑΝ το επίδομα από μάνα στην Κρήτη με 10 παιδιά και 40 εγγόνια...!!!ΕΚΟΨΑΝ το επίδομα από μάνα στην Κρήτη με 10 παιδιά και 40 εγγόνια...!!! 

Ούτε ιερό ούτε όσιο έχει αυτή η καταραμένη κυβέρνηση του Τσίπρα. Θέλουν να εξαθλιώνουν διαρκώς το λαό, να ταπεινώνουν ανθρώπους που μόνο σεβαμό αξίζουν... Φαίνεται ηδονίζονται μ' αυτό οι Τσιπροκαμμένοι και όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό.... Κι εκείνη η ξιπασμένη υπουργός των γεμιστών, η Φωτίου, με ύφος και θράσος χιλίων πιθήκων κρεμόταν το πρωί στα κανάλια και διαφήμιζε τα αίσχη της κυβέρνησης ως... "κοινωνική πολτική"... Και οι δημοσιογράφοι την σιγόνταραν ως χάνοι... To πολάκι και το ξανθό επίσης, οι κρητικοί ....υπουργοί υγείας, δεν έχουν να πουν τίποτα για όλα τούτα.. Τους ενδιαφέρει ...επιστημονικά η υγεία του λαού, αλλά συνυπογράφουν και ψηφίζουν και χειροκροτούν την προσβολή και τον θάνατο του... Εύγε Ανδρέα Ξανθέ και Παύλε Πολάκη! 
Ο δε Κούλης, μας ενημέρωσε πως δεν θα κάνει υπουργό την Ντόρα. Το ότι επί ένα αιώνα, το Μητσοτακέικο έχει κατακάτσει το σβέρκο του λαού μας και έχει καραπλουτίσει το ξέχασε!.. Η δε άλλη η Φώφη, σε κάποιο ραντεβού με τον Βαρδή θα συζητάει τον ρόλο της!... Ως άρρωστη και ανίκανη για εργασία πήρε σύνταξη από την Εθνική Τράπεζα, αλλά ...εξαναζωήρεψε και ως ικανότατη θα σώσει την Ελλάδα... ήδη άλλαξε ΑΦΜ... 
-Δ.Τζ.)

Η μάνα με τα 10 παιδιά και τα 40 εγγόνια από το Ηράκλειο στην Κρήτη, κάνει το σταυρό της, αν και ο «Γολγοθάς» που ανεβαίνει από τη γέννηση των παιδιών της μέχρι σήμερα είναι πάντα ανηφορικός.
Προσπάθησε, πόνεσε, πείνασε αλλά κατάφερε να δώσει στην κοινωνία ένα μάθημα. Μάθημα ζωής για όλους εκείνους που πραγματικά το μόνο που δεν σκέφτονται είναι το πώς μεγαλώνει κάποιος 10 παιδιά και 40 εγγόνια.
Μεγάλα πλέον, οικογενειάρχες προσπαθούν να ζήσουν τις δικές τους οικογένειες και τώρα η μάνα και η γιαγιά αγωνιά για το πώς, μέσα στην λαίλαπα της οικονομικής «φωτιάς» που καίει την Ελλάδα, θα καταφέρει να πάρει μια τυρόπιτα στην εγγονή της (ένα από τα 40 εγγόνια της) που πηγαίνει στο Γυμνάσιο και φυσικά στα υπόλοιπα παιδιά της πολυπληθούς οικογένειας.
Ένα μικρό χωριό «ανέστησε» αυτή η μάνα και όμως της έκοψαν και το ελάχιστο επίδομα της πολύτεκνης μητέρας που λάμβανε για να… σώσει την Ελλάδα από τη χρεοκοπία.
 παράπονο της μάνας
Η ίδια μίλησε στο Ράδιο Κρήτη: «Δεν μπορώ να αγοράσω ούτε χαρτομάντηλα για να κλάψω» είπε με την τρεμάμενη αλλά αγέρωχη φωνή της. «Δεν λυγίζω , προσέφυγα στα δικαστήρια γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μου μας έχουν εξοντώσει».
Ζητώ από την αυτή την κυρία του υπουργείου (την Θεανώ Φωτίου εννοούσε) να με ακούσει και να μου επιστρέψει ότι μου ανήκει.» Τα παιδιά μου είναι μεγάλα δεν δικαιούμαι τώρα επιδόματα παρά μόνο ένα. Αυτό θέλω να μου το επιστρέψουν» φώναξε με ότι δύναμη της έχει απομείνει.

~~~~~~~~~~~~
Εδώ:
http://www.ekriti.gr/…/kriti-parapono-tis-manas-me-ta-10-pa…
________
http://agonaskritis.gr/%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%88%CE%B1%CE%B…/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου